Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски пристига утре на работно посещение в Швейцария

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще стартира на следващия ден работно посещаване в Конфедерация Швейцария в понеделник, съобщи Укринформ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12405
Според пресслужбата на президента се чака Зеленски да се срещне с ръководителите на двете камари на Народното събрание, водачите на партиите и президента на Швейцария, както и да взе участие в Световния стопански конгрес и да има редица двустранни срещи.

Днес в швейцарския град Давос се състоя четвъртата среща на съветниците по национална сигурност и външна политика с присъединяване на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Андрий Ермак.

В събитието участваха представители на 81 страни и интернационалните организации. Дневният ред на срещата включваше разглеждане на пет точки от Формулата за мир на Украйна, а точно: евакуиране на съветските войски, възобновяване на справедливостта, екологична сигурност, попречване на повтаряне на войната и потвърждаване на края на войната, предава Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР